Despre stomatologie

Stomatologie sau sanatate dentara. Este un aspect care il preocupa pe fiecare in parte, de la copil la batran. Cu totii vrem un zambet atragator, un confort masticator , o viata fara dureri dentare, care se stie, sunt cele mai neplacute. Stomatologia sec.XXI va ofera acest lucru in conditii optime. Prin aparatura, prin noile tehnici de lucru, prin modul de abordare a pacientului, medicul stomatolog a devenit un prieten la care te duci cu placere.

Atitudinea necorespunzătoare a colegilor de clasă şi specificului locului de muncă sunt principalele motive pentru care cele mai multe persoane evită cât mai mult posibil folosirea unui aparat dentar. Complexele “zâmbetului metalic” sunt uneori mai mari decât dorinţa unui zâmbet luminos.

Aceste reticienţe pot fi eliminate, cu ajutorul aparatelor dentare linguale – aparate dentare a căror braketi se lipesc pe faţa interioară a dinţilor. Sistemul interior de prindere ascunde aparatul dentar faţă de privirele celor din jur. El devine practic invizibil. O dentiţie sănătoasă şi simetrică poate fi acum obţinută şi cu discreţie, discreţie asigurată de către aparatele dentare linguale.

Despre tratamentul ortodontic

Tratamentul orthodontic consta in indreaptarea dintilor astfel incat sa arate mult mai bine. Chiar si expresia fatei tale va arata altfel, muschii faciali vor functiona perfect.

Tratamentele ortodontice folosesc aparate dentare sau alte instrumente care preseaza delicat dintii strambi pana ce acestia ajung in pozitia corecta.